cover

Career sites die écht werken

Een vacaturesite, een heuse werken-bij site of misschien wel een echte career portal? Voor steeds meer bedrijven en instellingen is het geen luxe meer, maar noodzaak. De concurrentie en schaarste op de arbeidsmarkt laten zich voelen. Een onderscheidend werkgeversmerk en aansprekende wervingscampagne zijn essentieel om onder de aandacht te komen bij de talentdoelgroepen. Maar het succes staat of valt met een website die inspireert, informeert en converteert. Wij bieden een integrale oplossing.

De juiste candidate experience

Een succesvolle career site bedient de talentdoelgroepen in elke fase van de candidate journey. De juiste candidate experience bieden is dan ook veel meer dan een inspirerende presentatie met fraaie beelden, video’s en pakkende oneliners. Het is een efficiënt en prettig sollicitatieproces, maar ook antwoord op prangende vragen over het ‘werken bij’ of de procedure. Bij Talmark kijken wij vanuit dit brede perspectief. We zorgen voor de juiste balans en delen onze ervaringen.

Gekoppeld met ATS of HR-systeem

Een succesvolle career site is altijd up-to-date en sluit naadloos aan op het interne recruitmentproces. Interactie met talent in een schaarse markt vereist immers adequaat handelen. En de wet- en regelgeving vraagt om zorgvuldigheid en veiligheid. Bij Talmark besteden we veel aandacht aan integratie met het recruitmentproces. We koppelen naadloos met de meest gebruikte ATS-systemen. Dat doen we niet alleen voor werkgevers, maar ook voor grote uitzendorganisaties en werving- & selectiebureaus. Daarom kunnen wij met overtuiging oplossingen bieden die écht werken.

Focus op meetbaar resultaat

Onze digitale wereld biedt bergen aan data. Alles is meetbaar, koppelbaar en klaar om te analyseren. Hoe krijg je uit de veelheid van data de echte waarde naar boven? Wij bieden toegankelijke analysetools, dashboards en consultancy om career sites continu te verbeteren. Daarbij meten we van medium en website tot ATS, van banner, sollicitatie tot ‘hire’. Zo leren onze klanten met welke kanalen het juiste talent wordt binnengehaald.

Toe aan een career site?

Neem contact met ons op. We verkennen graag de mogelijkheden. Bel Ricardo of Robbert via 030-6773201. 
Top