cover

Unieke one-stop-shop formule

Talmark is het nieuwe label waaronder Concepts2go en HR LinkIT samenwerken. Samen bieden we complete dienstverlening rond talent acquisition marketing. Of het nu gaat om een optimaal intern recruitment proces, een ijzersterk employer brand of een onderscheidende digital talent marketing campagne. Talmark biedt het in een integrale, unieke propositie.

Scopebepaling

Het startpunt voor een project van onze opdrachtgevers verschilt per type organisatie en per situatie. Zo kan een vraagstuk voortkomen uit een acute piek in vacatures, knelpunten in het interne recruitmentproces of bijvoorbeeld de noodzaak om als werkgever of bureau meer profiel te krijgen. Onze mensen kijken echter altijd verder dan de primaire vraag. Zo kan de vraag naar een nieuwe job site aanleiding zijn om juist eerst het interne proces te vernieuwen. Of bijvoorbeeld eerst het communicatie- en beeldconcept lading te geven. Samen met de klant bepalen we de scope die past bij de ambitie, budget en tijdspad.

Integrale aanpak

Tijdens de scopebepaling kijken we interdisciplinair naar de totale talent marketing behoefte. In de planvorming, concept- en specificatiefase alsmede in de uitvoering werken onze specialisten nauw samen aan de oplossing. Als opdrachtgever word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Alle expertises vind je bij Talmark onder één dak. Of het nu gaat om de recruitment software (ATS), de koppeling met de website of de connectie met online kanalen. Talmark zorgt voor een sluitend plan en een turn key oplevering.

Duurzame partner

De oplevering van een Talmark oplossing is het begin van een duurzame relatie. Zowel voor intermediairs als voor werkgevers zijn wij een kennispartner over het hele spectrum van digital talent acquisition. Met onze monitoring tools meten we de effectiviteit van alle digitale kanalen. We spotten trends in technologie, proces en recruitment en delen deze met onze klanten. Samen bouwen we verder zodat je als bemiddelaar of werkgever voorop loopt in de continu veranderende arbeidsmarkt.

Meer weten?Ricardo RisamasuPartner+31(0)306773201
Stuur WhatsappStuur een e-mail
Integrale oplossing voor ConnectConnect: Mensenwerk in techniek in beeld

Connect is de verbinding tussen bedrijven die op zoek zijn naar technische specialisten die op zoek zijn naar een tijdelijke job, een vaste baan of een zzp-opdracht. Het succesvolle bedrijf had daarbij behoefte aan een partner die niet alleen een krachtig communicatieconcept kan creëren, maar ook een website kan koppelen aan een complexe backoffice.

Echte technisch specialisten in de hoofdrol

In het communicatieconcept staan echt medewerkers, echte klanten en echte consultants van Connect in de spotlight. In een filmische setting presenteren zij zichzelf en laten zien hoe de persoonlijke aanpak van Connect werkt in de praktijk. Talmark verzorgd niet alleen de communicatiestrategie en het concept, maar ook de gehele productie van fotografie en video.

Backoffice vernieuwing en webkoppeling

De specialisten van Talmark hebben bij Connect het automatiseringsproces rond de bemiddeling in kaart gebracht en een vernieuwingsplan opgesteld. Dit plan is vervolgens geëffectueerd en inmiddels gelanceerd. Het verbeterde interne proces is vervolgens naadloos gekoppeld met de nieuwe website. Vacatures worden direct gepubliceerd. Sollicitaties en aanmeldingen komen direct in het bestand. En terugkerende kandidaten kunnen eenvoudig inloggen om hun profielgegevens te beheren en hun voorkeuren aan te passen.

Connect ervaart de kracht van Talmark

Met het vermogen van Talmark om zowel de interne (IT) processen als de externe marketing en communicatie te verbinden in één formule, ervaart Connect het gemak van een totaaloplossing via één partner.

Kijk voor meer informatie op connect.nl.

Top