Talmark officieel partner van eRecruitment 2016

15 februari 20169

Relaties van Talmark ontvangen korting

Talmark is officieel partner van Emerce eRecruitment, hét jaarlijkse event over online innovaties voor professionals in recruitment en HR. De nieuwste online ontwikkelingen en trends op het gebied van sourcing, tooling, campaigning en geïntegreerde recruitment-campagnes worden hier gedeeld.

Met de toename van nieuwe digitale mogelijkheden, online wervingtools, meetinstrumenten, social media, jobboards en referral recruitment nemen wervingsmogelijkheden alsmaar toe. Maar vind je daarmee ook de juiste kandidaat? En kunnen beoogde kandidaten uw organisatie vinden in het aanbod dat tot hun beschikking staat? eRecruitment biedt voor het zesde jaar dé nieuwe inzichten, tools en succescases.

Laat je inspireren door internationale topspelers, baanbrekende startups, innovators en disrupters. On stage staan onder andere:

  • Neurolabs - De neurowetenschap achter sollicitatiegedrag
  • ABU - Flexwet, zorg of zekerheid?
  • Ahold - Candidate en Employee Engagement 
  • Smart Robotics - Een uitzendbureau voor robots
  • En verder - Rijksoverheid, Hunkemoller en Voys 

Naast presentaties op eRecruitment ook: discussies, praktische doe-sessies en een innovation alley.Relaties van Talmark profiteren van € 50,- korting.Reserveer direct je ticket voor eRecruitment.

Gebruik kortingscode ERECRUIT50TALMARK

Zien we je op 7 april?

Top